BUG Mafia a lansat ``Pe coasta` - 17 Mai 2016 - Blog - Beiuseanul
Acasă » 2016 » Mai » 17 » BUG Mafia a lansat ``Pe coasta`
7:26 PM
BUG Mafia a lansat ``Pe coasta`

B.U.G. Mafia a lansat un nou single: “Pe Coasta”

 

Astazi, 17 mai 2016, B.U.G. Mafia a lansat un nou single, "Pe Coasta", piesa putand fi ascultata pe canalul de YouTube al trupei. Muzica si productia piesei sunt semnate de Tataee, versurile sunt scrise de Tataee, Caddillac si Uzzi, iar refrenul este interpretat de Sergiu Ferat.

 

"Pe Coasta" descrie experienta unui concert B.U.G. Mafia pe litoralul Marii Negre, de la drumul spre mare, pana la show-ul sustinut de trupa, cu sprijinul a mii de voci din public. Piesa surprinde atmosfera noptilor lungi de vara, desigur din perspectiva membrilor trupei, prin prisma relatiei aparte pe care cei trei o au cu fanii lor, concertele sustinute de trupa la malul marii fiind deja o traditie pentru B.U.G. Mafia.

 

"Pe Coasta" este primul single lansat de B.U.G. Mafia dupa "Sa Cante Trompetele", piesa ce a adus trupei atat un loc in topul primelor 5 cele mai difuzate piese la radio ale anului 2015, cat si o reconfirmare a succesului impresionant pe care trupa l-a avut mereu în mediul online: fara videoclip, "Sa Cante Trompetele" a strâns peste 24,000,000 de vizualizari doar pe YouTube.  

 

B.U.G. Mafia - Pe Coasta (feat. Sergiu Ferat):  https://youtu.be/7fc9jhvzjSg

 

Comunicat BUG Mafia - Marti, 17 Mai 2016

Categorie: Muzica | Vizualizări: 116 | Adăugat de: mcteo | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar