Acasă » 2016 » Septembrie » 5 » DN76 (Deva - Oradea) începe să prindă formă!
10:13 AM
DN76 (Deva - Oradea) începe să prindă formă!

 Ministrul Transporturilor, Sorin Bușe, s-a aflat din nou pe DN76, așa cum a promis la începutul mandatului său. Ministrul, împreună cu directorul CNADNR, Cătălin Homor, a verificat stadiul execuției lucrărilor și a evaluat ritmul de lucru al constructorilor. De asemenea, în cadrul vizitei de lucru, desfasurata vineri si sambata 2, respectiv 3 septembrie, a avut loc și o întâlnire cu primarii localităților din zonă, care și-au exprimat sprijinul pentru acest proiect.
 „Pe DN 76 am fost ieri (n.r. – vineri) și o să mai vin foarte des. Este mai bine decât ce a fost. De fapt astăzi (n.r. sâmbătă) mă voi întoarce pe DN 76 și voi afla și ce se întâmplă acolo când nu sunt anunțați, că am auzit și despre lucrurile acestea. Au fost niște probleme cauzate de faptul că lucrările au fost oprite foarte mulți ani. Și ale noastre, și ale constructorului. Pentru mine este foarte important pentru că acum trei luni, ca cetățean, veneam pe drumul ăsta și nu vă spun ce spuneam și eu. Obiectivul meu este ca în luna noiembrie, pe DN 76 să avem calea de rulare, să putem circula de la Oradea la Deva fără probleme. Constructorul s-a angajat să se mobilizeze și mai mult. Ieri (n.r. – vineri) aveau cam 200 de oameni și 100 de utilaje și au să aducă și mai multe, astfel încât să respecte termenul”, a spus Buşe.
 Șeful de la Transporturi spune că le-a cerut constructorilor să aducă mai multe utilaje în zonă. 
``Iata ca CNADR si firmele constructoare se pot incadra in termen daca se vrea cu adevarat! Informatia a fost publicata si in presa si pe pagina Ministerului Transporturilor. Multumim domnule ministru pentru sustinerea acestui proiect! Sa speram totusi ca intentiile bune vor fi acoperite si de fapte reale.....nu de alta dar mai sunt doua luni...``scriu administratorii paginii de Facebook a Drumului National 76.
 De pe aceeasi pagina am aflat ca de la sfarsitul lunii august s-a inceput asfaltarea pe mai multe portiuni, la Pocola, pe Dealul Bitii, si se lucreaza in ritm mai alert intre Beius si Stei.
 Speram ca promisiunea ministrului sa devina certitudine si din noiembrie sa se poata circula pe ruta Oradea – Deva.
Categorie: Actualitate | Vizualizări: 141 | Adăugat de: mcteo | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar