Acasă » 2016 » Mai » 31 » Ioan Filip, jucatorul Viitorului, a participat la `Cupa 1 iunie`` de la Budureasa
12:15 PM
Ioan Filip, jucatorul Viitorului, a participat la `Cupa 1 iunie`` de la Budureasa

 Ioan Filip, jucator la Viitorul lui Hagi s-a aflat marti, 31 mai 2016, pe terenul sintetic din Budureasa unde se desfasura a 6-a editie a Cupei 1 iunie la fotbal. La invitatia profesorului de sport Crisan Marius, Filip a oficiat festivitatea de premiere, la care au participat echipe de la 4 scoli din zona: Curatele, Uileacu de Beius, Draganesti si Budureasa.

 A sasea editie a ``Cupei 1 iunie`` desfasurata pe terenul sintetic din mijlocul satului Budureasa s-a jucat dupa sistemul fiecare cu fiecare. S-a jucat in reprize de cata 10 minute.

Rezultate:

Sc Budureasa - Sc Curatele 7-0

Sc Draganesti - Sc Uileacu de Beius 2-0

Sc Budureasa - Sc Draganesti 6-0

Sc Uileacu de Beius - Sc Curatele 0-0

Sc Budureasa - Sc Uileacu de Beius 7-0

Sc Draganesti - Sc Curatele 1-2.

Pe primul loc s-a clasat Scola din Budureasa cu 9 puncte, urmatade Scoala din Curatele cu 4 puncte, pe locul 3 s-a clasat Scola din Draganesti cu 3 puncte, iar ultimul loc a fost ocupat de Scoala din Uileac cu 1 punct. Golgeterul competitiei a fost Andrei Casa de la Scola din Budureasa care a marcat 4 goluri in primul meci, 3 goluri in al doilea joc si 3 goluri in jocul 3.

 Domnul Marius Crisan, profesor de sport la scoala din Budureasa, amfitrionul competitiei, a inmanat diplome doamnei directoare Daniela Goina si profesorilor de sport de la scolile prezente, precum si fotbalistului Ioan Filip, actualmente in lotul Viitorului. Acesta a adresat cateva cuvinte din care am remarcat ca este bucuros ca la sate fotbalul inca nu a luat locul altor jocuri ( pe calculator) si a adresat indemnul catre elevi de a imbina sportul cu invatatul.  In cuvantul sau, doamna Daniela Goina, director Sc Budureasa a multumit domnului Crisan pentru implicarea in desfasurarea evenimentului si a urat tuturor copiilor `La multi ani` cu ocazia zilei copilului, 1 iunie.

In final a avut loc un meci `amical` in doua reprize distincte. In prima repriza echipa castigatoare a jucat cu echipa profesorilor si organizatorilor in care a jucat si Filip. In partea a doua, echipa organizatorilor a jucat cu o echipa a amatorilor din comuna.

 Finalul evenimentului s-a derulat in Caminul Cultural unde participantii au fost invitati la masa si distractie.

Mai multe poze gasiti pe Facebook, pe pagina Beiuseanul.

 

Categorie: Sport | Vizualizări: 295 | Adăugat de: mcteo | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar