Acasă » 2016 » Iulie » 20 » Les elephants bizzares au videoclip nou
8:28 AM
Les elephants bizzares au videoclip nou

 Trupa Les Elephants Bizarres sarbatoreste vara cu un nou videoclip: `Rosu neon`! O poveste despre vara, dragoste si conexiunea dintre doi oameni, piesa Rosu neon vibreaza in stilul clasic Les Elephants Bizarres. Iar clipul nu putea fi nici el diferit.

 Realizat la sfarsitul lunii iunie, in cateva locatii din apropierea Bucurestiului, videoclipul emana starea de bunadispozitie ce a devenit un trade-mark pentru cei cinci baieti din trupa. Videoclipul a fost regizat de Mihai Marin si Stefan Matei, adica basistul si vocalistul Les Elephants Bizarres, iar DOP a fost Iustin Andrei Surpanelu.

 “Rosu neon este primul clip gandit, regizat si montat de membrii trupei. Este un raspuns la intrebarea unde si cine asculta muzica noastra; de data aceasta, este vorba despre un grup de patru fete care pornesc intr-o calatorie magica cu o rulota ce le duce intr-un taram bizar. Muzica si natura pun stapanire pe ele, privitorul fiind inundat de valuri de frumusete. Spiritul piesei ghideaza imaginile, finalul facand referire si la o alta piesa de-ale noastre, o sa lasam fanii sa ghiceasca despre care este vorba”, spune Mihai Marin, basistul Les Elephants Bizarres, cel care semneaza si versurile piesei.

 Piesa `Rosu neon` este primul single Les Elephants Bizarres de pe urmatorul album al trupei, ce se va lansa in toamna acestui an. (Sursa: comunicat de presa)       

Categorie: Muzica | Vizualizări: 108 | Adăugat de: mcteo | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar