Acasă » 2016 » Martie » 28 » Opriti vanzarea pamantului romanesc!
7:52 AM
Opriti vanzarea pamantului romanesc!

 Fermierii români au cerut la protestul lor din București, din 23 martie, să fie blocată vânzarea terenurilor până pământul nostru nu va fi acaparat cu totul de străini. Liga Asociațiilor Producătorilor Agricoli din România (LAPAR) a cerut să se modifice legea și să se protejeze pământul românesc.

 ``Ne dorim să îngrădim pe cât posibil accesul la vânzarea terenurilor către străini. Nu e un moft al nostru, e un lucru firesc care este practicat în toate țările despre care spunem că sunt cele mai democratice si europene. În România este la ora actuala o libertate deplină. Oricine, atât din Europa, cât și din afară, poate cumpăra teren în țara noastră din cauza unor scăpări din lege. În prezent găsim și americani care au cumpărat teren la noi, și arabi``, spune Laurențiu Baciu, președintele LAPAR.

 37.000 de semnături a strâns, până acum, o petiție online care cere să fie stopată vânzarea și concesionarea pământului către străini și care insistă pentru naționalizarea resurselor naturale. Este inițiată de Fluierul.ro și încearcă să ajungă la 500.000 de semnături, cât este nevoie pentru schimbarea legislației. (Sursa: agroinfo.ro)

Categorie: Fermieri | Vizualizări: 125 | Adăugat de: mcteo | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar