Acasă » 2016 » Iunie » 1 » Pentru o vale curata
4:48 PM
Pentru o vale curata

Acum cateva zile, in pelerinarile mele pe vale, am fost socat de ceea ce am vazut. In apropierea locului numit Firusau, o minunata cascada transformata vara in loc de scalda, la doar cativa metri de drum cineva a aruncat cativa saci cu gunoaie. Normal, nu m-am simtit bine. Am scos aparatul si le-am fotografiat, apoi le-am postat pe Facebook. Au aparut si mesajele.

 

 

 

 

 

Peste cateva zile am fost anuntat ca doi oameni de bine, Cula si Dorin padurarul, au `ecologizat` zona, adica au facut curat. Felicitari!. Multumim!.

Vestea si mai buna e alta: in timp ce faceau curatenie au dat peste hartie care i-a `dus` la gasirea faptasului. Mi-au aratat poza, dar nu mi-au dat-o sa o public. Unul dintre cei doi l-a sunat pe `respectivul`, dar acesta nu a recunoscut, spunand doar ca s-ar putea ca fiul sau sa fi facut fapta. Oricum ar fi, stiti proverbul cu aschia care nu sare departe de trunchi, gestul este foarte urat si nu sta bine, mai ales atunci cand esti si CONSILIER LOCAL, iar acum candidezi din nou. 

 Iar, daca e consilier local, ar fi trebuit sa cunoasca hotararile Consiliului local, una dintre ele se refera si la sanctiunile celor care arunca gunoaiele in locuri nepermise.

 

 

 

 

 

Ce zici domnule GAL PADUREAN?

 

Categorie: Diverse | Vizualizări: 150 | Adăugat de: mcteo | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar