Acasă » 2016 » Iunie » 25 » S-a constituit Consiliul Local Budureasa
1:37 PM
S-a constituit Consiliul Local Budureasa

 Sambata, 25 iunie 2016, de la ora 12,30 la Caminul Cultural Budureasa  a avut loc sedinta de  constituire a Consiliului local Budureasa, in prezenta prefectului Claudiu Pop.

 Intrucat toti consilierii alesi in data de 5 iunie au fost prezenti, sedinta festiva de constituire a Consiliului Local Budureasa a debutat cu 7 minute mai devreme decat era prevazuta, astfel ca la ora 12, 23, prefectul de Bihor a declarat deschisa sedinta.

 Au fost validati cei 11 consilieri alesi in scrutinul din 5 iunie, acestia fiind: 

Bogdan Dorin (PNL)

Buna Felicia (ALDE)

Ciorna Calin Gheorghe (PSD)

Gal Padureanu (PNL)

Goina George Felix ( ALDE)

Laza Ioan (PSD)

Laza Liviu Daniel ( UNPR)

Mihoc Ionut (PNL)

Popa Alin (PER)

Vaida Nicolae (PER)

Viliga Vasile (PSD).

 Dupa depunerea juramantului de catre cei 11 consilieri a urmat ceremonia de depunere a juramantului de catre primarul ales Magda Adrian Marius (PSD).

 A urmat alegerea viceprimarului. Consilierii PNL au anuntat ca ei se abtin in grup. A fost facuta o singura propunere in persoana lui Laza Ioan(PSD). Acesta a fost ales cu opt voturi.

 Claudiu Adrian Pop, prefectul judetului, le-a urat alesilor, primar si consilieri locali, putere de muncă, să militeze pentru interesele cetatenilor localitatii și să -si respecte promisiunile făcute in campania electorala, si, prin deciziile pe care le vor lua, să contribuie la dezvoltarea și prosperitatea comunei Budureasa.

 

 

 

Categorie: Actualitate | Vizualizări: 1681 | Adăugat de: mcteo | Rating: 4.0/1
Total comentarii : 0
avatar