Acasă » 2015 » Decembrie » 21 » Cum ne otravim cu produsele ieftine
9:36 AM
Cum ne otravim cu produsele ieftine

Achim Irimescu, ministrul Agriculturii a declarat, cu prilejul vizitei la "Târgul de Crăciun", ca multe produse din străinătate care ajung în România se vând pentru că sunt ieftine, si ca, astfel, populația este otrăvită și producătorul român omorât.

``Am să fac tot ce este posibil să promovez produsele românești, pe de o parte, iar pe de altă parte să asigur o protecție corespunzătoare producătorului și consumatorului român pentru că, din păcate, multe produse care ajung în România se vând pentru că ajung din segmentul cel mai ieftin și efectiv otrăvim populația și omorâm producătorul roman``.

 Ministrul Agriculturii a afirmat că va reintroduce controlul la frontieră pentru reziduurile de pesticide, de produse chimice, pe considerentul că în cazul multor produse din ''gama de jos" care ajung pe piața românească sunt utilizate pesticide interzise pe piața europeană.

 Achim Irimescu nu a dorit să nominalizeze țări de unde ar putea proveni produse pentru care sunt utilizate pesticide interzise în UE, dar a amintit cazul de acum câțiva ani al unor transporturi de grapefruit din Turcia.

Categorie: Stiri | Vizualizări: 97 | Adăugat de: mcteo | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar