Acasă » 2015 » Martie » 30 » Michael Jackson a `participat` la divergentele din Guns N Roses
2:12 PM
Michael Jackson a `participat` la divergentele din Guns N Roses

Se pare ca Michael Jackson ar fi motivul pentru care Slash si Axl Rose s-ar fi distantat unul de altul.

 Cel putin asa spune fostul manager al celor de la Guns, Doug Goldstein. Acesta a declarat ca in timp ce Guns n' Roses se aflau in turneu, Slash a primit o oferta de a canta cu Michael Jackson in cadrul unui concert tribut. Goldstein i-ar fi spus sa nu faca acest lucru pentru ca Axl a fost molestat in copilarie si credea ca fiin reale acuzatiile similare care i se aduceau lui Michael Jackson.

 Slash insa nu l-a ascultat pe manager si cantat alaturi de Jackson. Chitaristul a primit in schimb un... televizor, in ideea in care Eddie Van Halen primise 1 milion de dolari pentru a interpreta 'Beat It'.

 Cand Axl a aflat acest lucru a fost devastat, dupa cum spune Goldstein. Credea ca Slash va fi de partea sa si ca il va sustine cand vine vorba de lupta impotriva abuzurilor asupra copiilor.  Din punctul de vedere al lui Axl, aceasta a fost singura problema. Nu il deranjau drogurile sau alcoolul, insa peste acest lucru nu a putut trece.

 Managerul e de parere ca daca Slash si-ar cere scuze pentru episodul cu Michael Jackson, o reuniune Gun n' Roses in formula clasica ar fi posibila. (metalhead.ro)

Categorie: Muzica | Vizualizări: 69 | Adăugat de: mcteo | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar