Acasă » 2015 » Aprilie » 21 » Modificari la Google
8:00 AM
Modificari la Google

Google se pregătește să își modifice algoritmii motorului său de căutare pentru ca rezultatele să poată fi accesate ușor pe micile ecrane ale smartphone-urilor. "conform unui purtător de cuvânt al gigantului internet american trimis AFP.

 Din 21 aprilie, Google Search va concepe compatibilitatea paginilor cu ecranele mobile "ca pe unul din numeroșii factori ce ajută la clasarea căutărilor pe aparatele mobile", a adăugat purtătorul de cuvânt. Modificarea va viza numai căutările efectuate de pe un smartphone și nu va schimba fundamental rezultatele. Acestea vor continua să ia în considerare pertinența și noutatea informațiilor de pe pagini, a arătat o sursă apropiată de grupul internet.

 Google păstrează secretul în privința algoritmilor ce guvernează rezultatele motorului său de căutare și îi modifică cu regularitate. Acest lucru a făcut unele site-uri să se plângă de faptul că s-au regăsit de la o zi la alta mult mai jos în lista de rezultate. Poziția pe aceste liste este esențială fiindcă influențează frecvența accesărilor, majoritatea internauților mulțumindu-se cu informațiile apărute pe primele pagini de rezultate. (AGERPRES)

Categorie: Diverse | Vizualizări: 102 | Adăugat de: mcteo | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar