Acasă » 2015 » Mai » 12 » Noul PNDR a primit acceptul C.E.
11:50 AM
Noul PNDR a primit acceptul C.E.

C.E. a transmis României acceptul pentru noul PNDR 2014-2020. MADR a primit din partea Direcției Generale pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală a Comisiei Europene scrisoarea de conformitate a Programului Naţional de Dezvoltare Rurală (PNDR) 2014 – 2020, se arată într-un comunicat de presă.

  ”Mai mult decât această confirmare pe care o aşteptam, Comisia ne transmite faptul că putem demara implementarea globală a PNDR. Cu alte cuvinte, putem să dăm drumul la toate Măsurile de finanțare, lucru pe care îl vom face în cursul lunii iunie. Deşi nu este aprobarea formală, conformitatea de Program pe care am primit-o este momentul cheie al demarării PNDR 2020 şi arată faptul că eforturile noastre şi ale partenerilor noștri îşi arată roadele. Pe această cale trebuie să mulţumesc colegilor care nu au precupeţit niciun efort pentru a duce la bun sfârşit acest demers de maximă importanţă pentru România”, a declarat Daniel Constantin, ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale.

 Această comunicare reprezintă ultimul pas înaintea aprobării finale a PNDR şi atestă faptul că la nivelul Comisiei Europene a fost încheiată etapa de consultare între serviciile de specialitate, iar Programul poate fi aprobat prin Decizie a acestui for european. (fabricadelapte.ro)

Categorie: Stiri | Vizualizări: 59 | Adăugat de: mcteo | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar