Acasă » 2015 » Noiembrie » 19 » Pana cand?
6:55 PM
Pana cand?

Avansul din plata unică pe suprafață, care putea fi platita conform regulilor europene din 16 octombrie, nu a ajuns la fermieri nici pana joi 19 noiembrie.

 Alti fermieri europeni, francezii, irlandezii, italienii și-au primit banii. La noi doar promisiuni si amanari peste amanari.

 Fostul ministru al agriculturii, Daniel Constantin, a declarat că agricultorii vor primi un avans din plățile directe la sfarsitul lunii octombrie. Dar nu a fost asa. Fostul secretar de stat MADR, George Turtoi a mai anuntat un termen: inceputul lunii noiembrie.

 Am ajuns la mijlocul lunii noiembrie si tot niciun rezultat. Intre timp Daniel Constantin a parasit postul de ministru, nu inainte de a mai face o promisiune: din 17 noiembrie va incepe plata avansului. Si de aceasta data a fost dezinformare.

 Acum mai exista o speranta, data de 30 noiembrie. Daca pana atunci banii nu vor fi virati catre fermierii, riscam sa ramanem fara acest avans, intrucat Uniunea Europeana are un alt calendar, acesta fiind termenul limită pentru plata avansului stabilit de Comisia Europeană.

Categorie: Stiri | Vizualizări: 99 | Adăugat de: mcteo | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar