Acasă » 2015 » Februarie » 26 » Registrul agricol 2015-2019
9:00 AM
Registrul agricol 2015-2019

 Ministerul Agriculturii a lansat in dezbatere publica un proiect de hotarare de Guvern privind crearea registrului agricol pentru perioada 2015-2019.

 Formularele registrului agricol, gestionat atat pe suport hartie, cat si in format electronic, vor fi standardizate. Cheltuielile privind tiparirea si difuzarea registrelor agricole, precum si cele privind gestionarea registrului agricol in format electronic vor fi suportate din bugetele locale ale comunelor, oraselor, municipiilor si sectoarelor municipiului Bucuresti, dupa caz.
 In termen de 30 de zile de la data intrarii in vigoare a hotararii, prin ordin comun al ministrului agriculturii ti dezvoltarii rurale, al ministrului dezvoltarii regionale si administratiei publice, al ministrului afacerilor interne, al ministrului finantelor publice si al presedintelui Institutului National de Statistica se vor aproba normele tehnice de completare a registrului agricol.

Registrele agricole pentru perioada 2015-2019, potrivit formularelor aprobate prin aceasta hotarare, se vor intocmi incepand cu data intrarii in vigoare a actului normative. (agroromania.manager.ro)

Categorie: Stiri | Vizualizări: 826 | Adăugat de: mcteo | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar