Acasă » 2016 » Ianuarie » 18 » Ronnie s-a impus la Masters
9:22 AM
Ronnie s-a impus la Masters

 Ronnie O`Sullivan a castigat Mastersului londonez care s-a desfasoara la Alexandra Palace, dupa ce l-a invins in finala pe Barry Hawkins.

 Englezul, în vârstă de 40 de ani, a trecut pe parcursul Mastersului de Mark Williams, Mark Selby şi Stuart Bingham, deţinătorul titlului mondial.

 In finala de duminica, "Racheta" a reuşit un singur break de peste 100 de puncte, dar a reusit sa castige 10 jocuri consecutive, dupa ce Bingham s-a impus in primul frame.

 Ronnie O'Sullivan şi-a trecut în palmares cel de-al şaselea succes în cel mai important turneu invitaţional din snooker-ul profesionist, egalandu-l pe Stephen Hendry.

"Sunt în al nouălea cer. Sunt surprins pentru că am reuşit să câştig Masters-ul după opt luni de pauză, dar... nu sunt surprins că încă sunt capabil să câştig", a declarat Ronnie O'Sullivan.

 Ronnie a condus la pauza cu 7-1, si, in final, a invins cu 10-1. Este cea mai mare diferenta de scor din 1988 cand Steve Davis il invingea pe Mike Hallet cu 9-0. Anul trecut, Shaun Murphy s-a impus cu 10-2 in fata lui Neil Robertson. Au mai fost alte 3 finale care s-au incheiat cu diferenta mare de scor, 10-3, in 2005 Ronnie l-a invins pe John Higgins, in 2007 acelasi Ronnie a trecut de Ding Junhui si in 2008 Mark Selby l-a invins pe Stephen Lee cu acest scor.

 Invingatorul din finala de anul acesta va primi un premiu de 200 000 de lire sterline, iar invinsul 90 000 de lire. (Foto: snookerforum.ro)

Categorie: Sport | Vizualizări: 64 | Adăugat de: mcteo | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar